Keller Williams Premier Properties - Ronald Cardazone
Ronald Cardazone
Realtor® Sales Associate në ronchomes.com
Summit, NJ
English
Licenca nr: 1758737 - NJ / Keller Williams Premier Properties
Detajet e Ronald
GJUHËT English
QENDRA E TREGUT Keller Williams Premier Properties

Rreth Ronald

Ron has a unique ability to quickly understand your home owning needs whether you’re selling, buying, or both. He has proven negotiating skills and his previous background in branding, design, and marketing gives him the ability to market your property on a different level than you may expect. Ron is a licensed NJ Realtor®, a 17-year Summit resident and former 9 year resident of West Orange and backed by the resources of Keller Williams Realty, the #1 market share leader in the area. "My philosophy is simple: clients come first. I pledge to be in constant communication with my clients, keeping them fully informed throughout the entire buying or selling process. I believe that if you’re not left with an amazing experience, I haven’t done my job because I measure success through the satisfaction of my clients."

My Preferred Vendors
A curated selection of vendors that I trust and recommend for various services. Discover reliable businesses that offer exceptional quality and a commitment to excellence.
My Preferred Vendors
I've worked with exceptional businesses and service providers. If you need information or recommendations for lenders, contractors, remodelers, and more, please don't hesitate to reach out.
Futni emailin ose numrin tuaj të telefonit së bashku me një mesazh të shpejtë dhe ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt që të jetë e mundur.
Ju lutemi shkruani emrin tuaj.
Ju lutemi shkruani mbiemrin tuaj.
Ju lutemi shkruani adresën tuaj të emailit. Ju lutemi shkruani një adresë të vlefshme emaili.
Fut një numër telefoni të vlefshëm.
Ju lutemi shkruani numrin tuaj të telefonit. Fut një numër telefoni të vlefshëm.
Ju lutemi shkruani një mesazh
Duke klikuar "Dërgo mesazh" ju pranoni se të dhënat tuaja personale do të trajtohen në përputhje me politikën tonë të privatësisë dhe do të ndahen me një agjent imobiliar të Keller Williams ose qendër tregu.
Mesazhi u Dergua
Dicka shkoi keq. Ju lutemi provoni përsëri.
Ronald Cardazone
Numri i licencës: 1758737
ronchomes.com

Celular
Zyrë
Contact Me
bptv66mr2rlba60oorbg
Keller Williams Premier Properties
488 Springfield Ave Summit, NJ 07901
Zyrë

Ronald Cardazone
Realtor® Sales Associate 1758737
Celular

Kjo faqe interneti përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj. Për më shumë informacion, lexoni tonë Politika e kukive. Duke klikuar "Prano" ose duke vazhduar të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin tonë të cookies Kushtet e Përdorimit dhe Politika e privatësisë.